AMAZE PR // RIMMEL LONDON

På min fødselsdag skal jeg ..

I morgen fylder jeg 24 år, og jeg er stadig som et lille barn når det kommer til min fødselsdag. Jeg glæder mig helt vildt, og jeg får sikkert svært ved at sove i aften. Da jeg var barn sad jeg oppe hele natten, og jeg husker endda at jeg spillede ludo med mig selv for at få tiden til at gå. Nå, men jeg har selvfølgelig tænkt over hvordan min dag i morgen skal være – og det vil jeg dele, inden jeg lukker computeren sammen, og smækker benene op på sådan en fredagaften.

bday

På min fødselsdag skal jeg ..

  • Sove så længe jeg kan – som hundejer er det virkelig en luksus.
  • Have en dejlig rolig morgen med Dennis, og spise mine skønne bananpandekager.
  • Drikke kaffe på Østerbrogade og spise en kanelsnegl! Nu har jeg været på diæt i næsten tre måneder, og generelt synes jeg ikke det er svært, men jeg har virkelig savnet kanelsnegle, så det skal jeg have!
  • Gå en tur med Eddie i fælledparken.
  • Hygge mig med min familie: Dennis, min far, søster og hendes kæreste.
  • Spise på Dalle Valle med min familie – jeg betaler, og min SU tillader ikke så meget andet 😉
  • Drikke vin og måske også slutte aftenen med en drink.
  • Genrelt bare tage det stille og roligt, og gøre lige hvad jeg har lyst til – det er virkelig lang tid siden jeg har haft sådan en dag.

Når jeg sidder og læser listen kan jeg godt se den handler meget om hvad jeg skal spise, men det passer også meget godt på mig – mad og mine yndlings mennesker, så bliver det ikke bedre 😛

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AMAZE PR // RIMMEL LONDON