På min fødselsdag skal jeg ..

PERFEKT INSTAFEED // Den bedste app

Instagram-lifesaver

Det er ingen hemmelighed at jeg bruger rigtig lang tid på min instagram profil: både på at tage billederne, redigere dem og udvælge i hvilken rækkefølge de skal postes. Sidst nævnte har ofte voldt mig problemer og jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har postet et billede og slettet det med det samme, bare for at tjekke om det ville passe ind i min insta-feed. Det insta-problem har jeg ikke længere takket være Planoly, som er en app Simone introducerede mig til.

Plaonly giver dig mulighed for at poste billeder og se hvordan de passer ind i din nuværende insta-feed. Det I kan se herunder er min instafeed + tre billeder som ikke er postet. De tre billeder som ikke er postet endnu er markeret med et “U” oppe i hjørnet.

img_8142

Når billederne er tilføjet til appen har du mulighed for at rykke rundt på dem, så du kan se hvordan de bedst vil passe ind i din insta-feed, men du kan ikke rykke rundt på de billeder der allerede er postet. Du kan desuden poste billedet direkte fra appen eller bede Planoly om at give dig en påmindelse om, at poste dine billeder. Det er en app jeg er rigtig glad for, og som jeg bruger hver dag.

Husk at I kan følge mig på instagram lige her.
Nu vil jeg tage noget makeup på, Simone kommer snart og så skal vi tage billeder til insta 😉
Udover det så havde jeg den skønneste fødselsdag i går, og jeg glæder mig til at vise jer mine gaver.

Rigtig god søndag!

???????

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På min fødselsdag skal jeg ..