Items jeg mangler

Bagom instagram

Bag instagram billederne

Jeg bruger meget tid på min instagram, både på at redigere billederne og på at tage dem. Heldigvis deler Simone samme passion, så vi tager billeder sammen en gang om ugen. Det er altid sjovt når vi tager billeder og vi er gode til at hjælpe hinanden; “Ret ryggen”, “Nej, kig den anden vej” og “Det var altså bedre før” er sætninger der bliver brugt flittigt på vores billeddates.

Når vi tager billeder udenfor, så er det ofte vi skifter sko, fra vintersko til stiletter, og smider vinterjakkerne. I går tog vi billeder i en parkeringskælder, og det tror jeg vi kommer til at gøre meget henover vinteren – for det er virkelig koldt, at tage billeder uden jakke på nu!

Og folk kigger, det forstår jeg egenligt godt. Når man ser to piger der smider om sig med gummistøvler og vinterjakker og begynder at tage billeder bag en blomsterhandler i Lyngby, eller når vi render rundt med et kæmpe spejlreflekskamera, på en parkeringplads, så kigger man.

Processed with VSCO with hb2 preset

Her er resultatet fra i går. Herunder er et par billeder fra processen 😉

img_0752

Vi skiftes til at tage billeder af hinanden. Derfor minder vores instagram-profiler ofte om hinanden, da vi tager billederne det samme sted.

img_6853

Normalt smider vi både sko og jakker på jorden, men i går havde vi bilen til at opbevare skiftetøj. Jeg skulle f.eks. både have taget billeder med og uden jakke.

img_6454

Og vi giver hinanden instrukser: “Jeg vil gerne have et billede hvor jeg .. (indsæt selv krav)”. Så er det op til kameramanden, at sørge for at der bliver taget sådan et billede. 😉 At Simone og jeg er bedsteveninder gør det også let at rette på hinanden, fordi vi kender hinanden så godt.

Det var et lille kig bagom instagram-billederne. Lad mig vide hvis I gerne vil se flere af denne slags ‘bagom’-indlæg 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Items jeg mangler