WHERE TO HIGHTLIGHT

All about the pants

De her bukser, slår alt; de er rare, bløde, flotte og hermed kåret til mine nye yndlingsbukser. Jeg har allerede bestilt et par der minder om i sort, og jeg tror også at jeg er nødt til at eje dem i en mørkeblå version. De er kolde, så jeg har et par leggings under (fordi jeg altid fryser), men jeg føler mig simpelthen så fin i dem – og selvom jeg har været lidt usikker på farven, så godkendte Simone dem og det gør mig rigtig glad.

Processed with VSCO with hb2 preset

? BUKSER ? STRIK ? SKO ?

Strikken og tørklædet (som ses på billeder herunder) er også nyt. Strikken har jeg allerede i blå, I kan måske kende den fra dette indlæg. Når der er noget tøj jeg godt kan lide har jeg en tendens til anskaffe mig det i flere farver, fordi jeg ved at jeg får det brugt, kender I det?

Tørklædet er fra H&M, men jeg kan desværre ikke finde det online.

detailsProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetootd

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHERE TO HIGHTLIGHT