All about the pants

MINE TRE BEDSTE FOUNDATION TIPS // MOOLDASH

Skønneste Malue har inviteret mig på besøg, på sin blog. Jeg har skrevet et gæsteindlæg hos hende, hvor jeg deler mine tre bedste tips til foundation. Da jeg døjede med acne valgte jeg at uddanne mig til at lægge professionel makeup; for at vende det negative til noget positivt. Noget af det jeg er gladest for ved makeup, er at lave en smuk hudbase. Jeg har stadig nogle urenheder og ujævnheder i min hud, så foundation eller en god farvet dagcreme er et must i min makeup-rutine. I kan læse indlægget med mine bedste foundation tips lige her.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All about the pants