MINE TRE BEDSTE FOUNDATION TIPS // MOOLDASH

Sådan redigerer jeg mine instagram-billeder

Okay, I ved godt at jeg elsker Instagram og at bruger lang tid på min profil – så det behøver jeg vist ikke at vade rundt i. I dette indlæg vil jeg dele mine 3 yndlings apps som jeg bruger i forbindelse med Instagram, herunder de to jeg bruger til at redigere mine billeder.

Processed with VSCO with hb2 preset

Mine yndlings Instagram apps

  • Planoly/UNUM: De bedste apps, når man går op i at have en flot Instagram-feed. Begge apps giver dig mulighed for at lægge billeder op, så du kan se om de vil passe ind i din Instagram-feed. Herefter kan du poste billedet direkte fra Planoly/UNUM til Instagram. Planoly er min favorit, som jeg har skrevet mere deltaljeret om i dette indlæg. Den sletter nemlig selv billedet fra appen, når du har postet det – hvor man i UNUM skal rykke alle billederne manuelt. Dog har Planoly en månedlig uploadbegrænsing, derfor bruger jeg UNUM (de har vist også en begrænsning, Planolys er bare lavere).
  • Snapseed: Er den bedste app til at gøre din baggrund flot. Jeg gør stort set altid min baggrund lysere ved at justere på eksponeringen og mere grå ved at justere på mætningen. Det smarte er at du med en pensel kan vælge hvilke dele af billedet der f.eks. skal lysnes, så du kan lade være med at lysne dig selv og kun baggrunden.
  • VSCO: Eftersigende den app Kylie Jenner bruger til at redigere sine billeder. Den har virkelig mange flotte filtre. Jeg bruger temapakken: HYPEBEAST x VSCO, som er gratis. Og mit yndlings filter er HB2.

Hvis I vil have en mere detaljeret gennemgang af hvordan jeg redigerer mine billeder, så sig endelig til.

Læs eller genlæs:

 ? BAGOM INSTAGRAM ? INSTA-NØRD, BURGER-BILLEDE OG BLOGGER-MIDDAG ?

???????

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE TRE BEDSTE FOUNDATION TIPS // MOOLDASH