Sådan redigerer jeg mine instagram-billeder

MIN FØRSTE YOUTUBE VIDEO

Jeg har netop lagt min første video på youtube. Jeg har glædet mig så meget til at vise jer denne video og byde jer velkommen på min kanal. At lave videoer er noget jeg har haft i tankerne længe, særligt makeup-videoer. Ofte synes jeg at det er rigtig svært at forklare, på skrift, hvordan jeg lægger min makeup – det er langt lettere at vise det på video.

På min youtube kanal kommer I til at finde makeup tutorials, Vlogs og andet godt. Jeg håber virkelig at I vil tage godt imod kanalen og min første video. Det ville gøre mig uendeligt glad hvis I ville abonnere på den lige her.

Min første video er en tutorial, hvor jeg viser jer hvordan jeg laver min makeup base med color correction. Jeg har stadig en en del ar efter min acne, og til tider også et par urenheder. Dog bliver mine ar pænere og pænere med tiden og særligt mine behandlinger hos Shirley fra Sund Hud gør underværker. Nå, nok snak; her ser i min første video!

MAKEUP BASE TIL UREN HUD // TRIN FOR TRIN:

  • Primer: Jeg starter med at prime min hud, for at give den en glattere overflade.
  • Concealer: Herefter color corrector jeg ved at bruge en concealer, med en grøn undertone. Jeg tager denne concealer oven på de røde ar og urenheder jeg har.
  • Foundation: Jeg påfører min foundation i hele ansigtet, undtagen under mine øjne og i midten af panden. Den foundation jeg bruger er; Darphin Melaperfect Anit-Dark Spots Correction Foundation, i farven Ivory. Jeg kan desværre ikke finde den online.
  • Concealer: Denne concealer bruger jeg til at highlighte mit ansigt. Det gør jeg i midten af panden, på næsen og under øjnene.
  • Mineral pudder: Min mineral pudder påfører jeg de samme steder som min foundation, for at give noget ekstra dækning til min hud.
  • Setting pudder: Afsluttende sætter jeg hele mit ansigt med en løs pudder. Det gør at huden føles blød og ikke våd. Og at makeuppen holder længere.

Dette er en fulddækkende base, det er ikke altid jeg tager alle trinene med. F.eks. undlader jeg tit at color correcte eller at bruge foundation; men denne base giver fuld dækkeevne, og jeg bruger den gerne hvis jeg skal til noget bestemt.

Jeg vil rigtig gerne have feedback på denne video! Kan I lide den? Er det noget I gerne vil se? Hvad kan jeg gøre bedre? Skriv gerne en kommentar til mig her, en DM på instagram eller en mail med jeres mening.

LÆS ELLER GENLÆS:

BeautyTip: Color Correction ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan redigerer jeg mine instagram-billeder