DENNIS & MIG

MIN ANDEN YOUTUBE VIDEO // INSTAGRAM EDITING

En lille uge er gået, og jeg har uploadet min anden youtube-video. I videoen viser jeg hvordan jeg reidgerer mine instagram billeder. Jeg har før fortalt jer hvilke apps jeg bruger og i denne video viser jeg præcis hvilke funktioner jeg bruger, step-by-step. Jeg nyder virkelig at lave videoer og jeg glæder mig til at I ser dem og at få feedback fra jer, så skriv endelig en kommentar til videoen eller indlægget og fortæl mig hvad I synes.

Jeg håber I får den skønneste lørdag. Jeg skal snart ud af døren og mødes med Simone.

LÆS ELLER GENLÆS

  Sådan redigerer jeg mine instagram billeder

Perfekt instafeed // den bedste app

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DENNIS & MIG