SESSES JULEKALENDER 2016

MIN FØRSTE VLOG // BLOGGER-JULE-EVENT

Jeg er simpelthen helt vild med, at lave youtube-videoer, og I kan sagtens regne med at der kommer en ny video fra mig, hver uge. Denne uges video er en vlog, den første af slagsen. Vloggen er fra d. 1. December, hvor Simone, Malue og jeg var inviteret til blogger-jule-hygge hos Amaze PR. Det var sådan et hyggeligt event, vi fik set deres smukke, nye showroom, og så blev vi forkælet med en masse julegodter. Det er altid hyggeligt at være til den slags events, særligt fordi man møder så mange søde bloggere, som deler samme interesse.

I kan se vloggen lige herunder. Jeg ville blive utroligt glad, hvis I ville gå ind og abonnerer på min youtube kanal lige her, så kommer mine videoer automatisk op på jeres youtube startside. Det betyder mere for mig end I aner! Det var virkelig hyggeligt at vlogge, så det er bestemt ikke sidste gang jeg gør det.

Min søndag står på arbejde, julehygge med veninder og et smut forbi min mormor. Det er helt perfekt i mine øjne. Jeg håber også at I får en dejlig dag.

???????

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SESSES JULEKALENDER 2016