10 ting som irriterer Sarah Frey Hansen

NY VIDEO // NYX SWATCHES

Så er der ny video på min youtube kanal. Denne gang viser jeg jer de nye og smukke Metals Lip Creams fra NYX. I finder al information og direkte links til de smukke Lip Creams under videoen, lige her.

Jeg håber virkelig at I kan lide videoen, og så vil det gøre mig helt vildt glad hvis I vil gå ind og abbonere på min kanal – det gør I lige her.

De nye Metals Lip Creams er simpelthen så lækre. Mine læber føles så bløde og fugtige når jeg har dem på, det føles faktisk lidt som at have læbepomade på – og så holder farven virkelig godt! Min favorit er klart farven Speed of Light, jeg har lyst til at have den på hver dag, men det er måske lige voldsomt nok, haha. De to mørke farver kunne jeg godt finde på at brug nytårsaften, hvor der gerne må ske lidt mere.

???????

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting som irriterer Sarah Frey Hansen