VLOG // BLOGGERMIDDAG + NY BIL

JULE MAKEUP // TUTORIAL

Rigtig glædelig lille-juleaften. Jeg kommer ikke til at opdaterer bloggen i morgen, men jeg håber at I alle får den skønneste aften i morgen, med dem I elsker. Jeg skal som altid holde jul hos min moster og jeg glæder mig som et lille barn.

Hvis I skal have ventetiden til at gå, eller mangler inspiration til juleaftens makeup-look, så tjek min nyeste youtubevideo. Husk at I kan abbonere på min kanal lige her. Alle informationer om produkter jeg bruger kan i finde under videoen, lige her.

I må som altid rigtig gerne komme med feedback. Hvad synes I om denne form for tutorials? Er det bedre hvis jeg laver en voiceover eller snakker direkte til kameraet?RIGTIG GLÆDELIG JUL!???????

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VLOG // BLOGGERMIDDAG + NY BIL