GIVE AWAY // SODASTREAM SORCE

5 GODE TING JEG HAR GJORT I 2016

I morges sad jeg og læste min søde veninde Malues blog, og hun havde skrevet et indlæg med samme titel som dette. Jeg synes simpelthen det var sådan et hyggeligt indlæg og en vildt god idé her ved årets slutning. Jeg er desuden stor fortaler for, at fokusere på det positive i livet; hvis jeg f.eks. har haft en dårlig dag, så prøver jeg at tænke på fem gode ting der er sket i løbet af dagen, til trods for det dårlige.

Processed with VSCO with hb2 preset

Fem gode ting jeg har gjort for mig selv i 2016

  • Rejse med min kæreste: i sommer rejste Dennis og jeg for første gang alene. Vi har været ude og rejse før, men altid med andre fra vores familier. Denne gang var vi alene afsted og det var simpelthen så skønt. Vi blev kærester da vi var 17 og 18 år, så på mange måder er vi blevet voksne sammen. Dette var endnu et skridt på vejen.
  • Besøge Sund Hud og starte på diæt: som jeg har fortalt flere gange her på bloggen, så har jeg kæmpet med acne. Denne sommer var det så slemt, at jeg slet ikke kan forstå det, når jeg tænker tilbage på det. Da jeg første gang besøgte Shirley, fra Sundhud.nu, følte jeg mig healet. Shirley hjalp mig ikke kun med min hud; hun hjalp mig med at finde en indre ro. De ting hun har sagt til mig er ting jeg bruger i min hverdag, både angående min hud, men også angående meget andet. I forbindelse med mit forløb hos Shirley valgte jeg også at få lagt en kostplan hos en diætist, og de to ting har gjort en kæmpe forskel for min hud.
  • Udskyde mit studie: jeg valgte at udskyde mit studie så jeg er færdig i januar 2018, i stedte for juni 2017. Det betyder at jeg kun har haft et fag dette semester, har tid til at tage i praktik til januar og først skal skrive mit speciale til efteråret. Det har givet mig tid og ro til at finde ud af hvad jeg gerne vil, når jeg en dag er færdiguddannet. Og ikke mindst hvordan jeg ønsker min hverdag skal se ud.
  • Starte på youtube: jeg har blogget siden 2011, og at blogge er bare blevet en del af mig. Youtube er derimod helt nyt, og det har faktisk været grænseoverskridende at begynde at lave videoer. Lige pludselig kommer alle vinklerne med, også de ting jeg ikke kan lide ved mig selv. Men det har udviklet mig, og så elsker jeg virkelig at lave videoer. Find min kanal her.
  • Øve mig i ikke at stresse: Dennis kan skrive under på, at jeg altid har gang i tusinde ting. Jeg skriver lange to-do-lister, løber altid rundt (vitterligt, jeg løber altid efter bussen fordi jeg tror jeg kan nå alle mulige ting, inden jeg skal afsted), og jeg siger ja til for mange ting. Noget jeg er begyndt at øve mig i, er ikke at stresse. Ikke fordi jeg skal være mindre ambitiøs end jeg er nu, men jeg skal også huske at få slappet ordenligt af.

Jeg vil rigtig gerne vide hvad I ser tilbage på nu, som nogle gode ting. Så skriv rigtig gerne en kommentar med det ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVE AWAY // SODASTREAM SORCE