NYTÅRS MAKEUP LOOK

I Januar skal jeg ..

Jeg håber at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg er så klar på 2017 og jeg har på fornemmelsen, at det bliver et rigtig spændene år. I går startede jeg i praktik hos PR Connect, og jeg er så glad for at være der. De næste måneder skal nok blive rigtig gode! Jeg skal dog lige vende mig til min nye hverdag, at være i praktik er noget helt andet end at studere. Pludselig skal jeg ud af døren hver morgen og kommer først hjem sent om eftermiddagen.

img_0107

I Januar skal jeg ..

  • Starte i praktik: det har jeg jo lige fortalt jer 😉
  • Finde nye rytmer i hverdagen: ja, i forlængelse af ovenstående, så skal jeg finde nogle nye rytmer. Jeg ved f.eks. slet ikke hvornår jeg skal få tid til at træne – men jeg tror min motion ender med at blive cykling til og fra praktik.
  • Fejre min fars og søsters fødselsdage: henholdsvis d. 9 og 22. januar. Det glæder jeg mig virkelig til.
  • Filme youtube-videoer: det er efterhånden ved at blive en naturlig del af min hverdag. Jeg har jo allerede fortalt jer hvor meget jeg elsker det, så det vil jeg ikke kede jer med.
  • Shoppe: normalt er jeg ikke den store udsalgsperson og jeg shopper heller ikke specielt meget, men nu når jeg er startet i praktik har jeg brug for noget nyt tøj – jeg må indrømme at jeg som studerende har haft rigtigt mange dage hvor jeg ikke er kommet ud af nattøjet. Så jeg er glad for januarudsalget 😀
  • Begynde at meditere igen: det var mit nytårsforsæt og gik rigtig godt i starten af året, men det er flere måneder siden jeg har gjort det sidst. Så jeg tror faktisk jeg vil starte med bare at gøre det fast en gang om måneden, og stille og roligt sætte det op.

Hvilke planer har I, i januar?

???????

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYTÅRS MAKEUP LOOK