VLOG // PR Besøg og bloggerevent

Mine nytårsforsæt

Jeg har i år to nytårsforsæt – det ene går igen fra sidste år, det andet er nyt. I mine øjne skal nytårsforsæt fokusere på noget positivt og altså ikke sætte grænser for hvad man må og ikke må.

IMG_0107

Mine nytårsforsæt 2017

  1. Mit første nytårsforsæt, og gengangeren fra sidste år, er at jeg vil meditere. Sidste år ville jeg gerne meditere en til to gange om ugen. Det skete så ikke. 😉 Derfor vil jeg sætte mig det mål, at jeg gerne vil meditere mindst en gang om måneden og derefter stille og roligt prøve at sætte det op. Jeg vil ikke presse det ind i min hverdag, men lade det blive en naturlig del af mit liv, som det har været i perioder. Jeg elsker virkelig at meditere, det er noget af det bedste jeg kan gøre for mig selv og mit indre. Når jeg meditere får jeg en helt speciel følelse i min krop, som om jeg træder ud af den fysiske verden for et øjeblik. Det er fantastisk og derfor skal det være en fast del af mit liv. Sidst jeg mediterede var nok tilbage i september, og det er alt for lang tid siden.
  2. Mit andet nytårsforsæt er at jeg vil lade være med at stresse mig selv. Jeg er alt for god til at have 100 bolde i luften på en gang, og jeg vil gerne nå tusinde ting på en dag. Jeg laver f.eks. altid to-do-lister, og ofte propper jeg dem med ting, som jeg slet ikke kan nå. I stedet vil jeg være bedre til at sige: hver ting, til sin tid.

Hvad er jeres nytårsforsæt? Jeg vil rigtig gerne vide hvad I har sat jer for, hvis I altså har nogle. God lørdag ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VLOG // PR Besøg og bloggerevent