VALENTINES MAKEUP

RED LOVE & RABATKODE

Hej, fra sengen – det er en meget træt pige der sidder bag tasterne lige nu, men jeg ville lige udgive dette indlæg inden jeg smutter i seng. Som I måske har set på instagram, så er jeg svært glad for min nye røde jakke. Den er fra mærket Ivyrevel og den er bare skøn! Jeg modtog den i sidste uge og jeg har haft den på tre gange på en uge – så det er et sikkert tegn på at jeg er glad for den. Lige nu bruger jeg den indendørs, men til sommer vil jeg bruge den som jakke.

Jeg har desuden fået en rabatkode til jer, mine søde læsere. Hvis i bruger rabatkoden: AMALIEBROHUS20 får i 20% rabat på jeres køb, på hjemmesiden.

? JAKKE ?

Jeg har jakken i en str. 38. Nu vil jeg smutte i seng, jeg håber at I har haft en skøn dag. MØS!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VALENTINES MAKEUP