VLOG // KOM BAGOM INSTA m. Melissa & Jeg

Aftenrutine, smukke negle + rabatkode

I lørdags var jeg forbi klinik smukkere.nu. Det er altid vildt hyggeligt at være hos dem, der er altid den bedste stemning. Jeg har flere gange fået ansigtsbehandlinger hos Smukkere.nu og det er dér jeg køber mine hudplejeprodukter. Lige nu har jeg en rabatkode til jer, som glæder til og med fredag d.3/3. Brug koden: BROHUS15 og få 15% på dit køb hos shopsmukkere.nu (når du køber for mindst 600 kr.) Smukkere.nu forhandler både Nimue, Darphin og GloMinerals. I kan se nogle af mine favorit produkter længere nede i indlægget.

I lørdags var jeg der dog for at prøve noget helt nyt, jeg har nemlig fået lavet negle. Jeg har aldrig prøvet at fået lavet negle før, kun shellac. Jeg har fået lavet farvede forlængelser og jeg er helt vild med dem! Jeg har hele tiden lyst til at røre ved ting med dem, tage billeder af dem og lave klik lyde med dem, haha!

Det var den sødeste negleteknikker som lavede mine negle. Hun hedder Suzette og de to timer vi brugte sammen fløj bare afsted. Jeg glæder mig allerede til jeg skal have lavet negle næste gang. Hvis I også vil have smukke negle, kan I bestille tid lige her.

Her ser I mine smukke negle 😀

? FOUNDATION ?

Min absolut yndlings foundation er den I ser på billedet. Den er fra Darphin og den er helt fantastisk – den lader min hud ånde og giver mig et smukt finish. Jeg har stadig en del rødme i min hud, men det dækker den super godt.

? NATCREME ? RENSEMOUSE ?

Rensemousen bruger jeg til at fjerne min makeup. Den er fyldt med plante ingredienser, som er med til at fjerne urenheder. Den er skånsom, og det er godt for min hud da den er sart og let bliver rød. Natcremen hjælper huden med at reparerer og fornye sig selv, hvilket er godt for mig, da jeg stadig har nogle ar efter min acne. Denne kombination bruger jeg hver aften, sammen med en toner og en plejende olie, også fra Darphin. Darphin er uden tvivl mit favorit hudpleje- og foundation-mærke 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VLOG // KOM BAGOM INSTA m. Melissa & Jeg