I Marts skal jeg ..

Forårs jakken og ny rabatkode

Åh, jeg vil SÅ gerne have forår nu! Jeg ved godt at kalenderen siger det er forår, men vejret siger jo noget helt andet. ØV. Jeg er virkelig klar til et meget bedre vejr. Men udover det, så går det godt. Jeg har travlt, men jeg er glad; det synes jeg, at jeg skriver i mange indlæg og det kan virke som en kliché, men det er simpelthen sådan landet ligger: jeg er travl, glad og træt. Nu vil jeg bare gerne have godt vejr, så jeg kan rende rundt i min nye skønne trenchcoat fra Ivyrevel (direkte link under billedet).

Jeg har endnu engang lavet et samarbejde med Ivyrevel. Jeg er meget stolt over at de har ville lave to samarbejder med mig – det tager jeg som en kæmpe ros. Jeg har endnu engang fået en rabatkode til jer. Jeg får intet økonomisk ud af at I bruger rabatkoden, jeg synes bare det er fedt at kunne forkæle jer der læser med på min blog og følger min Instagram-profil, for I er bare SÅ skønne!

Rabatkoden er denne gang: BROHUS20

Koden giver dig 20% rabat på Ivyrevel.com.

? JAKKE ?

Min jakke er i str. 38. Nu vil jeg drikke noget lækker grøn te og se Forside Fruer på tv3. Ja, jeg ELSKER reality-tv og jeg skammer mig ikke. 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I Marts skal jeg ..