En god torsdag // Lo-Jo's Social

Bange for acne

Jeg tror at alle der har kæmpet med acne, kan genkende denne tanke: hvad hvis det kommer igen?

At have acne er utroligt hårdt psykisk og jeg tror kun det er dem der har prøvet det, der virkelig forstår hvor frustrerende det er. Da min hud var værst gik jeg nærmest ikke uden for en dør, jeg græd og jeg skammede mig simpelthen så meget, fordi jeg følte at alle der så min hud, ville dømme mig.

Den sidste månedstid har min hud drillet. Og det er simpelthen så irriterende og det påvirker mit humør meget, for jeg bliver virkelig nervøs og bange for at få acne igen. Jeg vil bare ikke tilbage til den tid hvor jeg græd hver dag og ikke kunne nyde oplevelser uden for hjemmet. Og jeg synes virkelig det har været en sej kamp! Jeg er stadig på diæten jeg fik lagt i sommer, af en klinisk diætist, jeg holder mig langt væk fra mejeriprodukter og jeg køber kosttilskud i dyre domme. Der er ingen tvivl om at alle disse ting har hjulpet utroligt meget, og jeg undgik heldigvis den skrappe acne-kur fra lægen, fordi jeg tog alle disse tiltag.

På lørdag skal jeg til behandling hos skønneste Shirley fra Sund Hud og jeg glæder mig utroligt meget – jeg ved bare at hun kan hjælpe mig med at finde min ro igen og få min hud i balance! Behandlingen hos hende er det bedste jeg kan gøre for min hud og hendes vejledning er altid guld værd. Shirley laver biopeeling som får huden til at gendanne sine celler og produktionen af collagen forøges. Jeg kan altid se et resultat på min hud, når jeg har været hos Shirley og jeg kan mærke en ro i mit indre fordi hun er så dygtig og omsorgsfuld.

Tankerne om min hud kører rundt i mit hovede og jeg synes det er et vigtigt emne at tage op på bloggen; alt her i verdenen er ikke rosenrødt, heller ikke i min lille blog-verden. Jeg føler med alle der kæmper med deres hud! Og husk: din hud definerer dig ikke, det er din indre skønhed der skal skinne igennem dit ydre. Jeg vil til en hver tid hellere have en smuk sjæl, fremfor en smuk hud – men allerhelst vil jeg gerne have begge dele.

Det var lidt aftentanker herfra, jeg håber ikke det blev for langt og rodet.
Xx.

skaermbillede-2018-03-13-kl-20-44-21

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En god torsdag // Lo-Jo's Social