Bange for acne

Nye klør

I lørdags fik jeg ordnet negle af den søde Suzette fra klinik smukkere.nu. Det er anden gang jeg får ordnet mine negle af Suzette og hun er simpelthen så dygtig. Denne gang ville jeg gerne have matte negle, hvilket jeg aldrig har prøvet før og resultatet er SÅ fedt. Det er et råt look og det var lige hvad jeg havde lyst til, denne gang. Suzette er virkelig god til at forstå hvad jeg gerne vil have og hun laver sit arbejde til perfektion.

Jeg er virkelig belvet afhængig af at få lavet negle! Det er en luksus uden lige – jeg behøver slet ikke at tænke på mine negle i hverdagen (andet end at pleje dem med olie). Det sparer mig så meget tid og så ser mine hænder bare meget flottere og tyndere ud, når jeg har flotte, lange negle!

Det handler om at glæde sig over de små ting her i livet. Herunder ser i neglene.

Bestil tid her.

Xx.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bange for acne