Nye klør

Vind en SodaStream Spirit

Godmorgen, jeg har startet dagen på bedste vis med en lang gåtur, med min lille hund og en rolig morgenmad. Det er 1. April og jeg har ikke nogen aprilsnar i ærmet – det har aldrig været min ting, til gengæld har jeg en Give Away til jer! I kan nemlig vinde en SodaStream Spirit til en værdi af 799 DKK.

Konkurrencen foregår på min instagram, og du kan deltage lige her. Jeg trækker vinderen d. 9. April. Jeg har ikke selv en SodaStream maskine, men ville virkelig gerne eje en, for jeg elsker danskvand! Men jeg er jo bare glad for, at jeg kan få lov til at forkæle jer 😀

Udover det, så har SodaStream lavet et sjovt samarbejde med Paris Hilton, som I kan se herunder.

Videoen er selvfølgelig en Aprils Nar, men jeg synes den sætter fokus på noget vigtigt: nemlig vores miljø. Det er langt mere miljøvenligt at lave danksvand derhjemme fremfor at købe plastisk flakser om og om igen. Jeg køber selv rigtig meget danskvand, så denne video satte nogle tanker i gang for mit vedkommende; ja, det er store sager på en lørdag.

Nu vil jeg smutter ud af døren og få en masse ud af min dag. Jeg håber at I alle får en skøn lørdag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye klør