APRIL FAVORITTER

Petra elsker sig selv – gør du også dét?

Altså, elsker dig selv?

Jeg har de sidste otte uger trofast set DR3 programmet Petra elsker sig selv. Et program der handler om at Petra ønsker at lære, at elske sig selv. Hun er ikke glad for sin krop og hun vil gerne ændre den; blive tyndere. Og jeg kigger på Petra, og jeg tænker; du er så smuk, hvad vil du ændre?

I programmet får vi et indblik i det tanker Petra har om sig selv, og sin krop; og de er ikke positive. Og jeg blev utrolig rørt. For det er trist at en smuk og sej kvinde som Petra, ikke elsker sig selv. Hvorfor skulle hun ikke elske sig selv? Hvorfor tænker hun dårlige tanker om sig selv? Og så slog det mig, at jeg ikke et et hak bedre selv.

Jeg er ikke ked af min krop, men min hud – og ja, jeg ved godt at jeg har nævnt det mange gange, men det er også et emne der fylder utroligt meget for mig. For jeg er noget så ked af min hud, og jeg tænker så mange negative tanker om mig selv og min hud. Jeg tænker at jeg er ulækker og at jeg nok bare ikke fortjener at have pæn hud. Og det værste er, at sådan ville jeg aldrig tænke om andre – så hvorfor tænker jeg sådan om mig selv?

Petra øver sig i at elske sig selv, og det er simpelthen så inspirerende. Hun tager forskellige tiltag; hun tager blandt andet på et åndedrætskursus, har samtaler med en psykolog og tager os med på rejsen, hele vejen. Da jeg selv har en meget holistisk tilgang til sundhed, både fysisk og psykisk synes jeg, at det er utroligt spændende.

Jeg forstår ikke hvorfor Petra ikke elsker sig selv! For hun er sjov, smuk og modig – og sikkert meget mere. Og jeg forstår heller ikke hvorfor jeg ikke elsker mig selv, altså 100%, for jeg elsker mig selv. Hvis man altså gerne må sige det.

Og jeg tager  ikke hendes udtalelse om bloggere så tungt, jeg ved at andre har kommenteret på det, men det ser jeg ingen grund til.

Tak til Petra for et tankevækkende program! Du kan se det lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

APRIL FAVORITTER