Mød Mette Høgh

Skin care update

For et par uger siden var jeg på besøg hos altid søde Katrine, som har klinikken Smukkere.nu. Når jeg er løbet tør for mine hudplejeprodukter fra Darphin, er det altid Katrine jeg kommer til – hun er god til at vejlede mig, i hvad min hud har brug for. Denne gang fik jeg fire produkter med hjem; to af dem kender jeg i forvejen og de to andre er helt nye for mig.

OBS: produkterne er modtaget som gave, men indlægget er udelukkende udtryk for mine egne holdninger. I ved hvor meget hud betyder for mig, så jeg ville aldrig anbefale produkter jeg ikke kan stå inde for. 

Jeg har også præsenteret produkterne i min seneste video, hvis I hellere vil høre om produkterne, end at læse.

  • Det første jeg har fået er en Intral Toner fra Darphin. Det er en toner der er særligt egnet til at berolige sart hud. Min hud er virkelig sart, den bliver hurtig rød. Bare jeg fjerner min makeup, bliver min hud helt rød bagefter. Det er blevet bedre med tiden, og det er helt sikkert fordi jeg anvender nogle berolige produkter til min hud. Jeg har brugt denne toner i over et år og er rigtig glad for den.
  • Det samme gælder denne Intral Serum. Den plejer min sarte hud i dybden og beroliger den. Det er en serum der er med til at reparere huden og så dufter det simpelthen himmelsk! Serummet bruger jeg under min dagcreme.
  • En ny ting jeg fik med denne gang er en Niaouli olie. Olien bruger jeg om natten, under min natcreme, den genskaber hudens balance og dræner urenheder. Før har jeg haft en beroligende olie, men Katrine mener at min hud godt kan klare en der arbejder mere i dybden, og det tror jeg også.
  • Som det sidste fik jeg en Spot Treatment fra Nimue. Den indeholder blandt andet tea tree oil, og virker udtørrende på urenheder – jeg bruger den kun de steder hvor jeg har betændte urenheder. For mig er det også en stor hjælp rent psykisk –  jeg får ofte lyst til at trykke og pille i mine urenheder, så det hjælper mig at jeg kan tage denne på en urenhed og føle at jeg gør noget, for at få den til at gå væk. Denne kan købes fysisk i butikken.

Det var al hudsnak fra min side, skriv gerne en kommentar med jeres fortrukne hudpleje.

Xx A.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mød Mette Høgh