New new new

I juni skal jeg ..

Juni er en dejlig måned! Og jeg har en masse planer og meget mere tid end jeg plejer at have – dét er skønt!

I juni skal jeg ..

  • Aflevere min eksamen! Aaaah, det gjorde jeg i søndags og hvor er det bare en vild følelse! Nu har jeg fri når jeg har fri, og tid til at slappe af og lave de ting jeg vil.
  • Fejre ovenstående med en lækker middag, med to af mine tætteste veninder. Dét har vi faktisk lige gjort, og jeg er lige kommet hjem. Vi spiste og fik gode drinks på Bistro Central.
  • Se SKAM! Åh den serie, jeg er helt opslugt af den. Og jeg synes den her sæson er SÅ spændende – men det har de jo alle været. Jeg håber bare at Sana og Youssef får hinanden, jeg kan slet ikke klare det, hvis det ikke ender sådan. Den serie vækker bare så mange minder; jeg kan tydeligt huske følelsen af at være nyforelsket, ung og forvirret.
  • Til frisøren; på lørdag ryger lidt af de lange lokker og det er tiltrængt.
  • Fejre syv-årsdag med Dennis! Hvor er tiden blevet af? På den ene side synes jeg lige vi er blevet kærester, på den anden side kan jeg slet ikke huske livet uden ham. Nu venter syv-årskrisen, men mon ikke vi klare den, sammen med alt det andet vi har været igennem. Dét tror jeg, for jeg tror på kærligheden, igennem alt.
  • Kysse min lille hund, for dét er vigtigt.
  • Afholde et fedt blogevent med PR.
  • Forhåbenligt spise en masse grillmad hos min far. Noget af det bedste jeg ved er, når vejret er godt og min far griller, og familien samles; dét er guld værd.

Xx. A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New new new