All about the dress

Mandag // UPDATE

Jeg tænker det er tid til en lille update angående mit liv – til jer, der er interesserede. Det sidste halve år har været helt vildt; jeg har været på mit drømmejob hver dag, på min praktikplads hos PR Connect, samtidig med at jeg har skrevet en eksamensopgave og forsøgt at holde liv i diverse sociale medier. Det har været noget af en omgang, og jeg har tilsidesat mange ting i min hverdag, for at fokusere på mine mål.

Nu har jeg afleveret min eksamen, er stadig hos PR Connect og har fri når jeg har fri. Jeg nyder det gode vejr, jeg er virkelig glad og jeg er klar til en god sommer. Men, intet er for godt til at være sandt. Jeg skal skrive mit speciale enten til august eller september og lige nu er der en masse uvisheder, inden jeg skal igang og jeg vil bare gerne have at det hele falder på plads, så jeg kan planlægge denne proces, og det arbejde det er, at skrive et speciale. Jeg håber snart der kommer en løsning på det hele.

Min morfar gik bort i sidste uge, som jeg skrev kort om. Derfor er det også en følsom tid for mig og jeg går fra at være virkelig glad, til at være rigtig ked af det og savne – men sådan er livet; der er mange aspekter, både gode og dårlige. Og savn og sorg er en naturlig del af livet. Jeg tror at der er en mening med alt og at vi møder vores elsekede igen en dag.

En kort update om mit liv og mig – her lidt om de ting jeg tænker på:

  • Jeg tænker på hvor glad jeg er for at være hos PR Connect.
  • Jeg tænker på hvor meget vin jeg drikker, når graderne stiger .. Rosé på en mandag er det eneste rigtige.
  • Jeg tænker på hvornår jeg kan starte på mit speciale og hvordan det hele skal gå – samtidig med alle de ting jeg gerne vil nå.
  • Jeg tænker på at jeg skal stoppe med at shoppe – for jeg køber virkelig mange ting lige pt. for penge jeg ikke har. Jeg har lige købt et par sko for penge fra min opsparing. #økonomiskgeni
  • Jeg tænker på at det er utroligt hvor meget jeg har svedt i min imiterede skind nederdel i dag.
  • Jeg undrer mig over hvorfor man ikke kan få kransekage i Lagkagehuset pt.?
  • Jeg tænker på hvor GLAD jeg er for jer der gider at læse med – I er alt for skønne.
  • Og så tænker jeg på at Medinas nye sang Det Smukkeste er min sommer soundtrack!
  • Hvor vild er denne sæson af SKAM lige!? OH MY!! Jeg elsker Sana og Yousef!

Xx. A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All about the dress