Mandag // UPDATE

Summer shopping

Jeg har det sidste lange stykke tid haft tøjkrise hver morgen. Jeg har slet ikke følt at jeg har haft de rigtige items i mit skab og jeg har heller ikke haft råd til at købe noget nyt, men det har jeg så gjort  alligevel; nyt tøj øger min livskvalitet, så dét er en god grund til at shoppe.

Jeg har købt alt for mange nye ting og en af dem ser I herunder. Det er denne fine skjorte/top fra Zara. Det er en kort top, men jeg bruger den sammen med mine nye højtaljede bukser og det gå rigtig fint sammen, som et let sommersæt. Bukserne kan I kun ane, men jeg linker til dem under billedet. Toppen kan jeg desværre ikke finde på Zaras hjemmeside.

BUKSER ?

Xx. A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandag // UPDATE