En god aften

7 ÅR!

I går fejrede Dennis og jeg vores 7 årsdag, det er næppe gået jeres næse forbi, hvis I følger med på Instagram. 7 år er ret vildt, hvis jeg selv skal sige det. Vi blev kærester i 2010, dengang var jeg 17 og Dennis var 18 år. I dag er vi 24 og 25. Som jeg skrev på Instagram, så har vi udviklet os meget; både i hver vores retning og i vidt forskelligt tempo – og det har ikke altid været lige nemt. På mange måder føler jeg næsten vi er vokset op sammen, vi er i hvert fald gået fra at være nogle store teenagere, til så småt at blive voksne.

Nogen gange er jeg blevet spurgt om jeg ikke er bange for at gå glip af noget, når jeg har været i et fast forhold, i så unge en alder, og til det kan jeg kun sige nej. Hver gang du taget et tilvalg i dit liv, tager du også et fravalg af noget andet – og det gælder alt. Jeg er et menneske der går meget op i mine nære relationer, og jeg ville ikke bytte den nærhed jeg har med Dennis, for noget andet.

Han har været med mig gennem de hårdeste tider. Han forstår mig når jeg savner min mor, fordi han selv har mistet sin bror. Han synes jeg er smuk, selvom jeg har haft akne, og været betændt i hele ansigtet. Han lytter til alt hvad jeg har at sige og han kan lide mig , præcis som jeg er.

Jeg er slet ikke i tvivl om at Dennis og jeg skal være sammen for evigt, og det tør jeg godt skrive her; for vi har valgt kærligheden og det arbejde, der til tider er hårdt, når man er i et langt forhold. For det er et arbejde man skal vælge – det kræver energi og vilje at holde fast i hinanden, især i vores unge alder. Vi er ærlige overfor hinanden og vi kan snakke om alt, også det der er svært. Det vigtigeste i vores forhold er klart, at kærligheden giver plads til stor frihed – vi holder aldrig hinanden tilbage. Der er altid plads til byture og at tage sine egne beslutninger. Vores forhold er ikke rosenrødt, og det skal heller ikke lyde sådan, vi skændes og er trætte af hinanden, men når alt kommer til alt, så findes der intet bedre end at lægge mig ind til ham, efter en lang dag.

ALT ER LOVE!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En god aften