Se hvad jeg købte i Berlin

Det jeg stræber efter

Jeg er 24 år; jeg får ofte at vide, at jeg virker ældre. Jeg ved godt hvorfor – det er uden tvivl fordi jeg mistede min mor da jeg var 11 år. Det gør bare at jeg blev hurtigere voksen, da livets barske realiteter blev en del af min bevidsthed, i en meget ung alder.
Det er både på godt og ondt; for at miste en forældre sætter dybe spor, og som jeg har sagt til jer før, så savner jeg min mor, hver dag. Sorgen, smerten og længslen efter at se hende igen, er til tider ugribelig stor, andre dage er den blot med mig. Og vigtigst af alt, så er hun altid med mig – det ved jeg.

På den lyse side, så har jeg et positivt perspektiv på livet; jeg er taknemmelig for hver dag jeg får og små ting i tilværelsen, går mig ikke specielt meget på. En ting jeg derudover er meget bevidst om  er, at jeg ønsker at skabe en hverdag hvor jeg er glad. Jeg mener ikke at man kun skal leve for sine weekender, jeg mener at man skal skabe et liv, hvor hverdagene er forbundet med stor glæde. Jeg føler virkelig at jeg har fundet min hylde i PR branchen og jeg nyder at tage på arbejde. Det skal selvfølgelig ikke lyde som om alt er lyserødt i min verden, men over all er jeg virkelig glad, for den retning jeg har valgt at gå. Og det er netop det jeg stræber over; at skabe et liv og en hverdag hvor jeg er glad. Her er en lille liste over ting som gør mig glad og som jeg sætter pris på.

 • Mine nære relationer; det vigtigeste i verden – det behøver jeg vel ikke at uddybe.
 • Et godt arbejde: det er vigtigt for mig at have noget at stå op til og få gang i dagen, samt at give mig udfordringer. Jeg er gladere, mere afslappet og bekymringsfri når jeg har noget at tage mig til.
 • Eddie: fordi han kigger på mig med de sødeste hundeøjne og putter sig ind til mig så mit hjerte smelter. Fordi han sørger for at jeg kommer ud i den friske luft hver dag og fordi han elsker mig uanset hvad.
 • Chokolade: jeg ELSKER chokolade, og chokolade gør mig glad!
 • Anti-stres: åh, jeg øver mig stadig på ikke at stresse og lave for mange aftaler og jeg er endelig ved at blive bedre til det. Jeg har ikke noget i mod en travl hverdag, men jeg skal have tid til at koble af og pleje mig selv – gerne hver dag.
 • Instagram: det er min hobby – jeg elsker at tage billeder, redigere billeder og at være i kontakt med jer. Hvis jeg får en sød kommentar så stiger mit humør lynhurtigt.
 • Rengøring: jeg er den mærkelige type, som faktisk godt kan lide at gøre rent og jeg elsker særligt følelsen bagefter – når lejligheden er ren og jeg bare kan læne mig tilbage.
 • Youtubevideoer: både at se dem og lave dem, bare fordi det er vildt hyggeligt.
 • Te i lange baner.
 • Lange telefonsamtaler med min søster og mine veninder.
 • At grine til jeg får ondt i maven med Dennis.
 • Spirtualitet: jeg elsker alt ved den spirituelle verden, den giver mig ro og håb – og jeg elsker at snakke med andre mennesker som er spiritueltanlagt, om hvad der er mellem himmel og jord.

Hvad gør dig glad?
Xx A.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se hvad jeg købte i Berlin