Det jeg stræber efter

Ferie og ny video

I dag er min ferie startet – jeg holder en uges ferie med min søde kæreste. I morgen går turen til Ystad og jeg glæder mig helt vildt til bare at koble af og nyde selskabet med ham den søde. Jeg har startet ferien med at sove længe, spise lækker morgenmad fra bageren og redigere en video til jer – det er endnu en Goodiebox unboxing – denne gang med 2 Goodeboxes, den ene er en Limited Edition Box med produkter fra Sephora.

Husk at I kan abbonere på min kanal lige her. Jeg håber I kan lide videoen.Xx A.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det jeg stræber efter