Sunday Update #1

Ystad Getaway

Vores tur til Ystad Saltsjöbad kan beskrives med ét ord; perfekt. Turen var Dennis og min eneste ferie sammen, her til sommer og derfor valgte vi at booke et tur til Ystad, da jeg har set meget god omtale om stedet, særligt hos andre bloggere. Og opholdet her, var uden tvivl det rigtige valg.

Dennis og jeg har betalt opholdet selv, men har modtaget oplevelsen The Creek Experience som gave. Denne oplevelse vil jeg beskrive nærmere, senere i indlægget.

skaermbillede-2018-04-01-kl-15-39-14
Badehotellet

Selve hotellet er simpelthen så smukt! Vores værelse havde en smuk udsigt til havet, som ses på billedet herunder. Der findes forskellige rum man kan opholde sig i. Blandt andet to rum med store senge. Det ene med en skøn pejs, hvor vi slappede af en aften og det andet med kæmpe vinduer, med udsigt til hav og himmel.

Der var desuden rig mulighed for at være alene, selvom det var tydeligt at der var mange mennesker på hotellet (der var fuldt booket da vi bestilte). Da der er mange forskellige pools (varme, kolde, store, små) samt saunaer og boblebad, så var der flere gange Dennis og jeg havde mulighed for at være helt alene. Spa området er åbent fra kl. 09-00, og vores aftener blev netop brugt i spa området.

Roen

Både Dennis og jeg havde virkelig brug for at komme ned i gear. Og da vi ankom til Ystad blev vi ramt af en ro – vi lå i en af de store senge med havudsigt og i baggrunden spillede rolig meditativ musik. Jeg kiggede ud på himmel og hav, og fandt en ro jeg ikke har haft længe. Vi lå der i et par timer og jeg følte mig virkelig lykkelig. Vi havde tre overnatninger, og vi var kun rigtig udenfor hotellet én gang. Vi gik dog lange ture på stranden hver dag, men udover dét, var det slet ikke nødvendigt at forlade hotellet da vi spiste på hotellets restaurant hver aften – som laver virkelig god mad. Det var lige hvad vi havde brug for; ro og tid til hinanden.

The Creek Experience #SPONSORERET

Denne behandling blev som sagt, modtaget som en gave, i forbindelse med promovering på min blog. The Creek Experience er en spaoplevelse, hvor man kommer igennem forskellige spa ritualer; blandt andet fodbad, dampbad, sauna og nedkøling med is, hamam og at smørre hele kroppen ind i ler. Oplevelsen tager ca. to timer og alle sanser bliver stimuleret; følesansen, lugtesansen og de æstetiske er i fokus. Oplevelsen er bygget op omkring de fire elementer; jord, vand, luft og ild. Jorden møder vi i leret. Vandet er oplagt, som allerede mødes i den første aktivitet, som er fodbaddet. Luften opleves til sidst i et tørrerum og ilden er tilstede ved den varme sauna, samt smukke fakler. Det hele foregår i de smukkeste omgivelser. Dennis og jeg var på denne behandling sammen med to andre par, og det var helt fint, for vi kunne stadig nyde oplevelsen for os selv. Jeg vil sige at denne oplevelse er oplagt for par, men også kan være en idé for veninder eller søstre. Det er virkelig en fantastisk oplevelse, og Dennis og jeg var enige om at det var turens højdepunkt.

Vlog

Jeg har optaget en vlog til jer, som snart kommer ud på min youtubekanal. Jeg deler den selvfølgelig herinde når den er online og i denne video vil I virkelig kunne se hvor smukt stedet er.

Xx A.
skaermbillede-2018-04-01-kl-15-39-58 skaermbillede-2018-04-01-kl-15-40-15 skaermbillede-2018-04-01-kl-15-40-30 skaermbillede-2018-04-01-kl-15-40-51

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday Update #1