MIT NYE JOB

De bedste Instagram filtre

Som I ved, så bruger jeg meget tid på Instagram, og særligt på at redigere mine billeder. Der er jo mange apps man kan bruge til at redigere sine billeder. Jeg har vist præcis hvordan jeg redigerer mine billeder i denne video. Min redigeringsmetode har ændret sig en smule, og jeg vil senere på året lave en opdateret video, da jeg hele tiden udvikler min stil.

I dette indlæg vil jeg tippe jer om de to bedste filtre på den populære app VSCO og forskellen på det samlede udtryk de giver, når man bruger dem. Jeg synes at noget af det vigtigeste, hvis man vil have en flot Instagram, er at redigeringsstilen har en rød tråd. Derfor redigere jeg mine billeder så de får det samme visuelle udtryk, og her kommer særligt filtre ind i billedet. Jeg har netop fundet mit nye yndlings filter, som i ser brugt herunder.

Til denne feed (som ikke er postet endnu, men lavet i min uundværlige app UNUM) har jeg brugt filtret fra VSCO som hedder A4 og er fra The Aesthetic Series. Dette filter giver et varmt finish til billederne og jeg er helt vild med dette look særligt her i sommeren. Det er et filter jeg netop er begyndt at bruge, og jeg regner med at komme til at bruge det i lang tid fremover.

Før jeg skiftede til A4, så brugte jeg filteret HB2 som er fra Hypebeast X VSCO. Dette filter giver et koldere udtryk og giver desuden billederne en stærk kontrast. Det skulle eftersigende være det filter Kylie Jenner bruger til at redigere sine billeder. Jeg synes der er en tydelig forskel på de to feeds og begge udtryk har sine fordele. Jeg vil rigtig gerne vide hvilken stil I bedst kan lide, så smid gerne en kommentar med din mening. 🙂

Hvilke filtre bruger du?
Xx A.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT NYE JOB