Sunday Update #3

5 ting jeg gør hver dag

På min telefon har en en note, hvor jeg skriver idéer til blogindlæg og youtubevideoer. Længe har jeg haft et punkt stående, hvor der stod; 5 ting jeg gør hver dag. Og grunden til at jeg tænkte på, at lave dette indlæg, er fordi jeg mener at livet skal bestå af så mange positive ting som muligt, og så mange ting som gør dig glad og giver dig en god hverdag. Så her er 5 ting jeg gør hver dag, som bidrager til godt humør.

5 ting jeg gør hver dag

  1. Oilpuller: hver morgen starter med, at jeg oilpuller. Det er det første jeg gør, udover at tjekke insta. Oilpulling består basically i, at man varmer en spiseske kokosolie (tag smagsneutral for din egen skyld!) og så tager man det i munden og skummer det rundt i munden – optimalt i et kvarter. Jeg gør det 5-10 minutter. Jeg føler virkelig at det giver mig en god start på dagen, det har en rensende effekt på kroppen og er med til at holde dine tænder hvide. Derfor kan jeg rigtig godt lide at starte dagen på denne måde.
  2. Citronvand: efter min oilpulling drikker jeg et halvt glas varmt vand med saften fra en halv citron. Igen er dette noget jeg gør for at detoxe min krop og give mig selv et vitaminboost. De to ting giver mig en rigtig godt start på dagen og sætter min energi i gang. Det kan virkelig anbefales, hvis du vil gøre noget godt for dig selv.
  3. Podcats/musik: hver dag hører jeg podcast og musik – jeg har næsten aldrig et stille øjeblik fordi jeg søger hen til min underholdning – det gør mig i godt humør. Jeg har en tendens til at have triste tanker, hvilket forsvinder, når jeg hører noget jeg godt kan lide.
  4. Instagram: okay, no surprise – jeg elsker Insta og jeg bruger meget tid på det. Nogle synes måske det er lidt mærkeligt, også det her med at være blogger og promovere sig selv og sine aktiviteter. OG at tale til kameratet som en tosse, men jeg elsker det – jeg synes det er så sjovt og hyggeligt, så jeg vil forsætte med det, så længe det giver mig noget positivt. Ved slet ikke hvad jeg skulle gøre uden den app (lidt trist, haha).
  5. Kysser Eddie og Dennis: i den rækkefælge, ha! De er jo min lille familie, i lejligheden på Østerbro, og jeg kan slet ikke klare min hverdag uden dem. Dennis er min kæreste og min allerbedste ven, han er det menneske der forstår mig og støtter mig 100%. Eddie er jo bare en lille klump kærlighed, og der går ikke en dag uden jeg kysser ham lige på snuden og holder ham som en lille baby – han er bare den sødeste og kærligeste hund, selvom han er lidt uopdragen og gør helt vildt.

Har du én eller flere gode ting du gør hver dag?
Så del dem med mig i kommentarfeltet eller på min Instagram DM – der svarer jeg hurtigere.

skaermbillede-2018-03-13-kl-16-12-09

Xx A.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday Update #3