Vlog bagom Insta

Sunday Update #6

Måske navnet skulle skiftes til Monday Update? Well, you get the point. Om opdateringen kommer søndag eller mandag gør vel ikke den helt store forskel? Ellers må I love mig, at I råber højt.

THIS WEEK

  • Jeg havde en helt fantastisk kaffedate med Nanna – nogle mennesker klikker man bare med og Nannas energi er virkelig skøn!
  • Jeg fik slet ikke nået alt jeg gerne ville med mit speciale, egenligt føler jeg, at jeg er i god tid, men jeg er bange for at tiden pludselig løber fra mig.
  • Fredagaften blev brugt med min søster og vi brugte hele aftenen på at drikke vin, spise slik og se youtubevideoer om diverse konspirationsteorier. Og eftersom jeg er en rigtig kylling havde jeg virkelig svært ved at sove bagefter – og drømte nogle meget mærkelige drømme da jeg endelig faldt i søvn. Til de interesserede så var det Shane Dawsons videoer vi så.
  • Lørdag gik med stor fest for en af mine tætteste veninder, som jeg nævnte – det var et brag af en fest, derfor blev søndagen brugt med tømmermænd, Pizza og Ben&Jerrys – det er virkelig lang tid siden jeg har fået Ben&Jerrys og det er farligt at starte igen, for det er jo stærkt vanedannede!

NEXT WEEK 

  • I morgen skal jeg til kor, for sidste gang. Jeg er egenligt stoppet i mit job som kirkesanger, men i morgen tager jeg forbi og siger farvel til pigerne og synger med en sidste gang. Det bliver nok lidt hårdt.
  • Onsdag skal jeg tatoveres! Jeg fatter det virkelig ikke, jeg tror ikke på det før jeg sidder med nålen i huden.
  • Fredag skal jeg starte min dag med morgenmad med Simone – hvad synes I egenligt om idéen med ugentlige vlogs? Er det sjovt eller ligegyldigt? Se min seneste vlog lige her.
  • Jeg skal knokle for at holde hovedet højt med specialet og forhåbenligt få skrevet et par sider.
  • Jeg håber desuden jeg kan få tid til at meditere – jeg føler at jeg tænker for meget på det negative og derfor skal min energi altså vendes til noget bedre!

Xx A.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vlog bagom Insta