Et lille farvel til barndommen

5 ting jeg undgår hver dag

I tog godt i mod indlægget om 5 ting jeg gør hver dag  derfor synes jeg at det kunne være sjovt, at skrive et indlæg om det stik modsatte, nemlig 5 ting jeg (prøver) at undgå hver dag. For som det ofte er, så er de ting man gerne vil undgå, ofte ting der er lette at falde i – sådan er det i hvert fald for mig. Et godt eksempel er sukker; jeg elsker sukker og søde sager, og jeg kunne virkelig spise chokolade hver dag – men det gør jeg ikke, selvom det til tider er virkelig svært at lade være! Nå, here goes:

5 ting jeg undgår hver dag

  1. Kaffe: Jeg drikker max én kop kaffe om dagen. Det er primært fordi jeg er meget følsom overfor koffein, og derfor med det samme kan mærke, hvis jeg har drukket for meget, men også fordi det ikke er sundt for kroppen. Jeg holder mig til én kop, og jeg lader helt være, hvis jeg ikke har brug for energien. Jeg mærker virkelig efter om jeg har brug for en kop kaffe eller hellere vil have en dejlig kop te. I perioder drikker jeg kaffe hver dag i flere måneder, og så er der andre perioder hvor jeg kun drikker en til to kopper om ugen. Jeg tror det er vigtigt at man ikke bare drikker kaffe fordi det er en vane, men fordi man rent faktisk har brug for det.
  2. TV: Jeg ser virkelig sjældent TV. Jeg bruger meget tid på min mobil og computer, derfor er det et bevidst valg. Dermed ikke sagt at jeg aldrig tænder for TV’et, men så er det for at se noget bestemt, jeg smider mig meget sjældent foran fjernsynet uden et formål. Det vi ser mest herhjemme er fodbold, fordi det er det Dennis ser. Til gengæld er jeg vil med at anvende diverse streaming tjenester, så de ting jeg gerne vil se, kan passes ind i min hverdag.
  3. Negative tanker: Guderne skal vide, at jeg har tænkt mine negative tanker – og det ved de også, eller universet eller hvem der ny har styr på det hele. Jeg forsøger altid at se det postive i tilværelsen og det kan være svært; når det regner, når jeg knokler med min sociale medier, når mit speciale ikke skriver sig selv, når min hud driller eller hvis jeg ikke kan sove. MEN jeg prøver – jeg prøver virkelig at grine af regnvejret, jeg prøver altid at se fremad og som Hella Joof siger, så prøver jeg altid at sige tak og komme glimmer på, når det sker noget godt. Jeg er taknemmelig for hver dag jeg får her på jorden.
  4. At gå sent i seng: Søvn er alfa og omega, både for dit heldbred og dit overskud. Jeg sover mellem kl. 22 og 23 i hverdagene – kald mig mormor, men søvn er virkelig vigtigt!
  5. At være misundelig: “Øv, hvorfor har jeg ikke råd til den taske”, “Øv, hvorfor er der ikke lige så mange der læser mine indlæg”, “Øv, hvorfor er jeg ikke lige så pæn?”. Misundelse er en grim ting, men også menneskelig. Jeg tror mange kan kende følelsen af at være misundelig, og det kan jeg også, MEN jeg glæder langt mere på andres vegne – hvis det går andre godt bliver jeg inspireret og motiveret til at arbejde hårdere selv og det er da en meget god egenskab. Jeg tror faktisk at dette sidste punkt fortjener sit helt eget indlæg på et senere tidspunkt. Grundlæggende tror jeg meget på at vi skal hjælpe hinanden og løfte hinanden op, fremfor at prøve at pille hinanden ned!

Har I noget at tilføje til listen? Hvad prøver I at undgå og hvorfor?

Xx A.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et lille farvel til barndommen