5 ting jeg undgår hver dag

MIN FØRSTE TATTOO

Så skete det! Efter halvandet års overvejelse fik jeg lavet min første tatovering, og det er en tatovering med en helt speciel betydning – jeg har nemlig fået lavet den sammen med Dennis, så nu har vi en kæreste-tatovering. Se tatoveringen og hør historien bag i videoen herunder. Min tatovering er lavet af den ekstremt dygtige Andersen INK.


Husk at I kan abonnere på min youtubekanal lige her.
Herunder kan I se min og Dennis’ tatoveringer. Designet er forskelligt, men de forestiller begge en sol og en måne.

Xx A.

3 kommentarer

  • […] Af Dennis fik jeg nogle smukke hoops fra Julie Sandlau og et helt igennem fantastisk armbånd fra Carré – det skal aldrig forlade min arm. Jeg har sat det på min håndled på venstre arm, så det er lige ved vores kæreste-tatovering. […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er så fin! Og det er virkelig et dejligt billede af jer to

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting jeg undgår hver dag