Mød Sophie Hrefna

Få smukke negle med 50%

[Sponsoreret indhold]

Jer der følger med både her og på Instagram ved at, jeg får lavet mine negle af søde Suzette. Suzette er simpelthen så dygtig til sit arbejde – hun forstår altid hvad jeg vil have lavet og hun gør det til perfektion. Udover det så er Suzette også vildt sød – hun er let at snakke med og det er altid hyggeligt at komme ned og få ordnet negle, hos hende.

Nye eventyr venter og Suzette åbner nu sin helt egen klinik, og jeg følger med. Hendes klinik hedder Le Suzette og hun holder åbningsreception d. 7/10 fra kl. 10-13. Adressen er Hestens Kvarter 31, 2750 Ballerup. Der vil både være kage, snacks og bobler – OG det bedste af det hele; der vil være 50% på alle neglebehandlinger hele oktober måned! Du kan booke tid lige her.

I kan desuden følge klinikken og Suzettes arbejde på Facebook og Instagram.

Jeg har netop fået opfyldt mine negle, i denne uge. Denne gang har jeg fået lavet de smukkeste efterårsnegle. Farven jeg har fået changerer smukt mellem guld, grøn og lilla. Jeg er virkelig i efterårshumør for tiden og neglene afspejler præcis den stemning jeg er i. Suzette skal have mine varmeste anbefalinger!

Herunder er lidt billeder af nogle af mine favorit looks som Suzette har lavet på mig, gennem tiden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mød Sophie Hrefna