Q&A om Instagram, selvtillid og sukkertrang

Sunday Update #9

Godaften piger, jeg er helt færdig efter en lang mandag. Jeg kunne ikke rigtig falde i søvn i går; det var som om jeg ikke gad sove – kender I den følelse? Jeg var egenligt træt, men havde bare lyst til at ligge og se youtube. Nu til en omgang update;

THIS WEEK

  • Var jeg inviteret til et super fedt event, nemlig åbningen af Danmarks største Matas – den ligger i Rødovre Centrum. Den er virkelig smuk og spændende – der er rigeligt af skønne produkter at tage fat i og så ligger der en StyleBox, hvor jeg fik ordnet mit hår – som I kan se på billedet herunder.
  • Jeg drak kaffe med sødeste Malue – det var så lang tid siden vi har set hinanden, og det var så skønt. Vi deler begge en stor interesse for det spirituelle og åndelige, så det kan vi virkelig nørde over.
  • Jeg filmede et søster-tag med min søster – det kommer online på min youtubekanal, om to uger. Jeg glæder mig til I skal se det, for jeg tror virkelig det bliver godt og sjovt.
  • Jeg var sammen med Dennis i weekenden – det er virkelig længe siden jeg har haft tid sammen med ham, og det er så rart. Jeg havde nærmest glemt hvordan det var at være sammen, bare os to. Vi slappede af i lejligheden og gik ture i efterårs vejret – så bliver det ikke bedre.

NEXT WEEK

  • Jeg skal skrive speciale speciale speciale!
  • På torsdag sker der noget vildt, faktisk to vilde ting. Eddie skal for det første kastreres, og jeg glæder mig bare til at det er overstået. Han er jo min lille elskling, så jeg kan ikke lide at skulle aflevere ham til dyrelægen. OG så skal jeg selv have skåret mit tungebånd over – det lyder lidt voldsomt. Sagen er den at jeg har et kort tungebånd og det sidder og hiver mit tandkød væk fra tænderne – det skal ordnes nu. Det tager ca. en halv time og jeg glæder mig bare utroligt meget til at torsdagen er overstået, og Eddie og jeg kan ligge os i sengen og putte – også sammen med Dennis, som heldigvis har fri både torsdag og fredag.
  • Planlægger desuden at spise en bøtte Ben&Jerrys efter torsdagens strabadser!
  • Lørdag skal jeg til fest. Mormor her har ikke været ude i evigheder, så det glæder jeg mig virkelig til.
  • Og jeg skal spise brunch med to helt fanatastiske piger, der altid for mig helt ned på jorden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Q&A om Instagram, selvtillid og sukkertrang