Sunday Update #9

Alt gik godt

Hej piger,

Jeg ville lige tjekke inden om, med en lille opdatering på torsdagen – hvor alt heldigvis gik som det skulle. Jeg har været fuldkommen bombet både i går og i dag, fordi begge ting har påvirket mig meget, mest psykisk men selvfølgelig også fysisk.

Eddies kastration

Torsdag morgen afleverede vi den lille fyr hos dyrelægen, og de lovede os, at sende os en SMS når han var vågnet igen; hvilket jeg er virkelig glad for at de gider. Det hele forløb ganske udramatisk, men det er godt nok ikke en rar følelse at skulle forlade sin lille hund ved dyrelægen, og vide at han skal i fuld narkose – men alt gik jo heldigvis som det skulle. Nu er han bare lidt træt – og ser lidt sjov ud med sin skærm på hovedet (I ved, den der får hunde til at ligne en lille lampeskærm).

Skåret tungebåndet over

Kl. 13 skulle jeg have skåret mit tungebånd over. Jeg er født med et kort tungebånd og det har siddet og trukket mit tandkød væk fra bagsiden af mine nederste fortænder – hvilket i sidste ende kan betyde at jeg kan miste tænderne. Derfor var der ikke rigtigt noget at rafle om – jeg var nødt til at få det gjort. Mine tanker havde kredset mest om Eddie, men da jeg kom hen til tandlægen (og vidste alt var gået godt med Eddie, grundet dyrelægens SMS) var jeg fuldkommen inde i mit eget hovede. Jeg var simpelthen så nervøs og jeg rystede over hele kroppen da jeg skulle bedøves. Jeg var virkelig bange for om jeg ville kunne mærke noget eller høre noget, og så blive dårlig. Jeg var lige ved at græde da det skulle ske (jeg er virkelig ikke særligt sej, når det kommer til den slags). Men kirurgen og min tandlæge var simpelthen så søde ved mig og fik mig til at fokusere på min vejrtrækning. Selve indgrebet tog ikke specielt lang tid, jeg lå nok i stolen omkring et kvarter. Bagefter hentede vi Eddie og så stod den ellers på is og en lang lur.

Jeg havde bekymret mig hele dagen, både om Eddie og mig selv – så jeg kunne ånde lettet op, da vi endelig ramte sofaen.
Nu kan jeg række tunge og få min tunge op i ganen – det føles virkelig, virkelig mærkeligt. Der er en lille chance for, at jeg skal have lavet indgrebet igen, hvis det ikke har løsnet nok denne gang – men jeg vil slet ikke være nervøs hvis det skulle ske, for det var slet ikke slemt og jeg kunne intet mærke. Jeg har kun været lidt øm under tungen både i går og i dag.

Nu tvinger vi bare Dennis til at passe os – men vi er da også så søde, at han slet ikke kan lade være 😉

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday Update #9