Alt gik godt

ÅBNING AF DK’s STØRSTE MATAS

Så er det nu, at jeg bliver i tvivl om, om dette indlæg skal markeres som sponsoreret?
Jeg var inviteret til eventet af de søde piger fra amaze, men jeg har jo ikke fået penge for at deltage eller lovet at omtale det? Hmm. Kloge-bloggere eller andre med forstand på den slags, er velkomne til at melde ind – jeg har i hvert fald intet at skjule 😛

Nå, men min søster, Simone og jeg selv, var inviteret til åbningen af Danmark største Matas, som netop er åbnet i Rødovre Centrum. Det er virkelig den flotteste Matas jeg har set, og den er kæmpe! Der er alt fra beauty til helse – og jeg er vild dem det. Der ligger også en Stylebox i selve butikken og her fik jeg stylet mit hår med produkter fra GHD. I kan se det hele i vloggen herunder.

Husk at I kan subscribe til min youtubekanal lige her.
God søndag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alt gik godt