Interview m. Aniston.dk

Go-to outfit

[Sponsoreret: ur og armbånd er modtaget som gave]

Det er lidt tid siden vi var haft et outfit herinde, og jeg synes det er oplagt at vise jer mit nyeste go-to outfit. Jeg elsker at havde den slags outfit, som føles afslappende, men ser pæne ud – og sådan har jeg det med disse to items.

Skjorten er fra Zara (kan ikke finde den på deres onlineshop, men den er købt på Strøget); den har de flotteste faux fur ærmer, som gør at jeg har det ret varmt i den, hvilket jo er perfekt til den kolde årstid. Bukserne er fra Signature og har et fint habit look og så sidder der virkelig som joggingbukser.

Sidst men ikke mindst er jeg stadig helt vild med mit ur fra Daniel Wellington; det giver den flotteste detalje til alle mine outfits, sammen med det fine armbånd. I kan se begge dele tættere i dette indlæg.

Husk at når du bruger rabatkoden: amaliebrohus får du 15% når du bestiller noget på deres hjemmeside. Rabatkoden udløber d. 31 oktober. Btw.: Jeg får intet økonomisk ud af at I anvender koden.

Og så håber jeg bare, at I får den bedste fredag!

? UR ? ARMBÅND ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interview m. Aniston.dk