Sunday Update #13

Min yndlings negleolie

I dag skal jeg have ordnet mine negle hos altid søde og dygtige Suzette (som jo har åbnet sin egen klinik, som I kan finde på Facebook og Instagram) OG så skal jeg også have sat vippeekstensions på, hvilket jeg virkelig glæder mig til. Som jeg nævnte i mandagens indlæg har jeg før haft sat vipper på, men fik en allergisk reaktion efter et halvt år; jeg håber virkelig ikke at det sker denne gang, for det er noget af det bedste, at have vipper på. Når jeg skal ud af døren om morgenen er jeg klar på den halve tid, for det der tager lang tid for mig, er klart at tage mascara på.

Nå, indlægget skulle egenligt handle om min yndlings negleolie. Jeg elsker virkelig at få lavet mine negle; det er en glæde i min hverdag, at mine negle er flotte – det kan lyde overfladisk, men jeg nyder virkelig at kigge på min flotte negle – og det bedste er når dagen til et nyt sæt negle kommer, for så får jeg en helt frisk og fin følelse. Jeg har mine negle i tre uger af gangen, og for at holde dem flotte er det vigtigt at bruge negleolie; Suzette ser det med det samme, hvis jeg ikke har brugt det.

Jeg har nogle forskellige negleolier liggende rundt omkring i mine tasker og i hjemmet, men min yndlings olie er klart denne Solar Oil fra CND som kan købes hos Le Suzette – jeg vil faktisk mene den er uundværlig, hvis man har fået ordnet negle; men jeg må indrømme, at jeg også brugte den inden jeg fik lavet negle hos Suzette.

 Denne gang har jeg haft en smuk mørkeblå farve, nu må vi se hvad farve jeg ender med senere.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday Update #13