Min yndlings negleolie

En lille opdatering på huden

Helt overordnet, så går det faktisk godt med min hud – det er en fantastisk, befriende følelse ikke at bekymre sig om, hvad andre tænker, når de ser mig og min hud. Da min akne var værst føltes det virkelig som et fængsel. Jeg følte mig som et misfoster og havde ikke lyst til at forlade mit hjem, fordi jeg skammede mig over mit udseende. Jeg er simpelthen så glad for at der er kommet ro på hud-fronten og jeg kan slappe af angående mit udseende.

Jeg har ikke den perfekte hud ..

.. men det gør ikke noget, for jeg kan sagtens leve med nogle urenheder hist og her; og så længe jeg kan dække det pænt med makeup, gør det mig faktisk ikke noget. Lige for tiden har min venstre side af hagen drillet mig, men jeg panikker ikke, for jeg ved efterhånden hvad jeg skal gøre.

  • Skrue ned for mit sukkerindtag
  • Skrue op for vand & grøn te
  • Holde min hudplejerutine
  • Til særlige problem områder renser jeg huden med Lavender-Sage Cleanser fra Isun, som I ser på billedet herunder. Den kan købes hos Sund Hud. Den har en antibakteriel virkning, som jeg oplever rigtig gode resultater med, på betændte områder.
  • Og så går jeg selvfølglig til Sund Hud og får biopeeling af sødeste Shirley. Jeg har jo nævnt det mange gange før, men det er altså virkelig sandt hvad jeg siger; Shirley er den eneste der kan redde min hud! Hun er en gave til alle med hudproblemer – hun hjælper og vejleder som ingen anden og så skaber hun unægtelige resultater. Jeg går det ca. en gang i måneden i øjeblikket, da min akne var værst gik jeg der to gange om ugen – så der er ingen tvivl at Shirley har fået hjulpet mig den rette vej.

Et billede af den omtale irriterende venstre-side af hagen. Men tro mig; jeg er en glad pige, for det her er intet i forhold til hvad jeg har haft før og jeg ved det er under kontrol. Jeg deler billedet for at bryde lidt med alt det perfekte – jeg vil gerne vise jer den sande mig; og det er altså både med og uden makeup.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min yndlings negleolie