En lille opdatering på huden

Sunday Update #14

Nå, men min søndag er gået med at sove længe, spise en masse mad og skrive speciale. Jeg glæder mig helt vildt til specialet er færdigt – lige nu kan jeg slet ikke finde motivationen frem, jeg vil virkelig bare gerne have det ud af verdenen.

Jeg har tænkt at lave en smule om på formatet for Sunday Update – fremover vil jeg ikke skrive om this week og next week – men i stedet om next week og det jeg tænker på ..

Mest af alt for at undgå for mange gentagelser og ikke mindst at komme lidt nærmere på hvilke tanker jeg render med, fremfor kun at skrive om de ting jeg laver. Jeg håber I vil synes om det.

NEXT WEEK

  • I morgen skal jeg spise på Fedtegreven Bistrobodega med to af mine tætteste veninder; med god mad og tøsetid, så er mandagen slet ikke så slem.
  • Lørdag skal jeg på Creative Space med Nanna; jeg har aldrig været der før, men glæder mig helt vildt. Jeg elsker at være kreativ og male, men jeg gør det alt for sjældent. Så jeg ser frem til en hyggelig oplevelse. Jeg tror jeg vil lave et krus, til alt den te jeg drikker.
  • Så skal jeg skrive speciale, speciale, speciale. Jeg vil virkelig knokle de næste par uger med at komme langt.

Så alt i alt en stille og rolig uge.

Jeg tænker på ..

  • Hvor hurtigt det er blevet koldt – sådan, rigtig koldt. Jeg elsker efteråret og den kolde tid, men nu er vi ved at nå min smertegrænse; snart er det ikke sjovt længere!
  • Hvordan mit humør kan svinge fra det ene øjeblik til det andet. Jeg kan gå fra at være glad og ubekymret, til at være virkelig ked af det. Jeg ved ikke helt hvorfor, men de mørkere tider har ofte denne indvirkning på mig.
  • Hvor meget jeg gerne vil være færdig med mit speciale – okay, jeg skal nok lade være med at snakke om det mere, nu.
  • At jeg har spist to pakker Kinder Æg i denne uge – det har været det helt rette valg!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille opdatering på huden