Sunday Update #14

Min hår-rutine

[Gave: stylingjern og børste er modtaget som gaver]

For tre uger siden blev jeg klippet; der er ikke det store at fortælle – jeg kan lide mit hår langt, med min naturlige farve og en masse etager, så det holder jeg mig til. Nu når jeg ikke farver mit hår eller har vild frisure, så kan jeg godt lide at gøre noget ud af stylingen – men med fuld fart og uanedemængder hår, er det ikke altid jeg har tid til at style det .. indtil jeg fik dette fantastiske stylingjern fra HH Simonsen. Det er en Signature salon-styler og det er uden sammenligning det bedste stylingjern jeg har haft. Her er en lille oversigt over hvorfor jeg er så vild med det:

  • Jernet varmer op på 5 sekunder! Det er altså virkelig perfekt til mig, for mit hår bliver altid ordnet i sidste øjeblik. Og jeg har ikke tid til at vente på at det varmer op.
  • Det har en tre meter lang ledning – dét er jo frihed uden lige.
  • Det glatter/styler håret med en anit-frizz funktion, hvilket er rigtig godt til mit hår her i vinteren, hvor det let bliver elektrisk eller kruset. Det er som om at jernet giver mit hår en pænere struktur.
  • Det har et automatisk sleep-mode efter 20 minutter, hvilket gør mig glad. Jeg er altid bange for at gå fra en tændt styler, så jeg lægger faktisk altid mine jern ud i mit sten-badekar, inden jeg går. Så det giver mig virkelig en ro at vide, at det her ikke bare kan stå og varme.
  • Jeg kan style hele mit hår på 10 minutter.

Her ser I så min nye bedste ven – og to Dior glosser, der udelukkende er med, for billedet skyld (man er vel blogger) 😉

På dette billede er mit hår stylet med jernet – jeg glatter det og laver nogle små bølger ved at roterer jernet, mens jeg bevæger det gennem håret. Det er sådan jeg bedst kan lide mit hår, særligt fordi det fremhæver mine etager.

Og lige en sidste ting angående hår; jeg har først lige fået øjnene op for Wet Brush. Mit hår er virkelig umuligt at redde ud når det er vådt, men den her børste gør det meget meget lettere. I har sikkert allerede prøvet dem; de har været hypet længe efterhånden (jeg ved godt jeg er sendt ude) og jeg kan kun tilslutte mig begejstringen.

Lige nu er jeg på udkig efter en god hårkur og en heat protector – smid gerne en besked min vej, hvis I har nogle anbefalinger 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday Update #14