Min hår-rutine

De fineste vipper og negle

[Behandlingerne er modtaget som gave]

Som I ved, for jeg fast lavet mine negle hos søde og dygtige Suzette fra Le Suzette. Suzette er udover negle også begyndt at lave vipper – hun er stadig under uddannelse og jeg var faktisk den første hun lavede et sæt vipper på, uden opsyn.

Og hun gjorde det virkelig, virkelig godt. Vipperne er fine, sidder præcis som den skal og jeg oplevede heldigvis ingen problemer eller allergisk reaktion, som jeg frygtede. Det er en befrielse uden lige, at have vipper på. Det tager mig ingen tid at ordne min makeup om morgenen, fordi vipperne bare spiller. Næste gang vil vi gå efter et lidt mere fyldigt look og jeg glæder mig allerede til at se resultatet – jeg er altid virkelig tilfreds med Suzettes arbejde.

Hvis du også vil have flotte vipper

Så er der gode nyheder, da Suzette netop er under uddannelse, så laver hun vipperne til nogle rigtig gode priser. Tilbuddet gælder så længe hun er under uddanelse, så vi kan ikke fastsætte en præcis slutdato. Det er altså modelpriser hun tilbyder – I finder alle priserne lige her:

Nyt sæt vipper
Normalpris: 895
Modelpris: 537

Lille opfyldning (efter 2 uger)
Normalpris: 425
Modelpris: 255

Stor opfyldning (efter 3 uger)
Normalpris: 550
Modelpris: 330

Hvis du vil have lavet vipper eller negle, kan du bestille tid lige her.

At få sat vippe-extensions på er ikke ens betydning med et overdramatisk, falsk look. Se selv billeder herover, hvor fine mine er.

De negle Suzette lavede denne gang er mine yndlings, ud af alle dem hun har lavet. Jeg er simplethen så glad for dem og det er ikke sidste gang at jeg går med dette look, det er lige mig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min hår-rutine