De fineste vipper og negle

SUNDAY UPDATE #15

Åh, kære søndag; Eddie og jeg er alene hjemme og han ligger og snorker op ad mit ben, mens jeg hele dagen har sidder i sofaen, i skrædderstilling og skrevet speciale. Senere skal Dennis og jeg hjem til min far og spise burger – det glæder jeg mig virkelig meget til!

NEXT WEEK

  • Skal jeg købe adventsgaver til Dennis – jeg har allerede én på plads. Han læser ikke bloggen normalt, men altså hvis han gør, så ved han nu at der venter ham adventsgaver 😉 Det er altid svært at finde på noget til drenge – det ville være meget lettere hvis jeg var kærester med en pige.
  • Jeg skal filme nogle youtube-videoer med sødeste Nelle. Jeg glæder mig til at dele resultatet med jer. Der er jo en smule stille på min kanal og det er simpelthen fordi jeg knokler med specialet, jeg glæder mig helt ustyrligt til at det er overstået!
  • Der skal pyntes op til jul hjemme hos min far. Traditionen tro samles Daddy Cool, min søster, drengene (svigersønnerne) og jeg til en hyggelig dag, hvor vi forvandler hytten til en dejlig julestue. Vi har dog snakket om at gøre det lidt pænt i år, normalt ligner det at Julemanden har kastet op over alle møblerne – hvis I kan følge mig 😉

Jeg tænker over ..

  • Hvor meget jeg bare gerne vil være færdig med det her speciale – undskyld jeg nævner det igen og igen, men jeg er virkelig træt af det i øjeblikket.
  • Hvor glad jeg er for at have Eddie – en dag som i dag, hvor jeg sidder alene i sofaen er det guld værd at have min lille hund at putte med. Jeg elsker ham over alt og brokker mig ikke over en gåtur i regnvejr, for det vil jeg langt hellere end at undvære ham.
  • At mit humør egenligt er ved at blive en lille smule bedre, end det var i sidste uge. Som sagt bliver jeg bare melankolsk på denne årstid ,og tanker om livet og døden fylder meget i mit sind, men det er okay, for det skal der også være plads til.
  • Hvor meget jeg glæder mig til at spise burger fra MAX senere – over and out 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De fineste vipper og negle