SUNDAY UPDATE #15

Vinter musthaves

[Sko og jakke er modtaget som gaver]

I må undskylde at der er lidt stille for tiden, specialet trækker tænder ud lige i øjeblikket og jeg tager mig selv i at bruge flere timer på at sidde og stirre ind i computerskærmen og maks producerer fem linjer .. Nå, det her indlæg skal handle om noget lidt sjovere end specialet, som jeg jo faktisk har lovet ikke at tale så meget om 😉 Nemlig mine to absolutte vinter-musthaves.
Det drejer sig om denne skønne jakke og mine lækre sko.

Jakken kender I næsten i forvejen, den er fra Trendday – jeg købte den sidste år i sort og den var min bedste ven hele sidste vinter. Derfor var jeg også nødt til at have den, i denne smukke olivengrønne farve! Og så er de her jakker virkelig varme, så de er perfekte hvis du er en frossenpind som mig.

Skoene er fra Bubbleroom, de er i lak og bare vildt seje – og virkelig gode at gå i. Jeg kan cykle i dem, løbe på brosten i dem og gå i dem en hel dag, uden ondt i fødderne. Så de er naturligvis også strøget til tops på listen over mine yndlings items, til vinteren.

? JAKKE ? SKO ?

Jakken er fra Trendday og med koden AmalieB10 får du 10% rabat på deres hjemmeside.

Hvad synes I om looket? 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY UPDATE #15