Vinter musthaves

Sunday Update #16

Hej piger,

Jeg vil starte med at undskylde stilheden, mit sind buldrer og specialet dræner mig stadig. Jeg glæder mig til specialet er overstået og jeg får tid til at lave det jeg virkelig godt kan lide; at blogge.

THIS WEEK

  • Jeg skal have fikset negle og vipper hos den altid skønne og dygtige Suzette. Jeg har bare været så glad for den farve mine negle har haft denne gang, så jeg ved slet ikke hvad jeg skal tage denne gang – da jeg synes det er for kedeligt at gå med den samme igen.
  • Min far holder en kæmpe julefest på fredag – der kommer en masse skønne mennesker og jeg glæder mig helt vildt. Det er en tradition og det er den perfekte måde at starte julen; med et brag af en fest!
  • Søndag står den på brunch med to virkelig skønne piger. Jeg ved ikke hvor vi skal hen, men det er også deres selskab der er det vigtigeste.

Jeg tænker på ..

  • At min spirtuelle tilgang til livet ofte hjælper mig i hårde tider – selv når alt føles svært og tungt, så er jeg glad for at jeg kan læne mig op af en større mening og en sammenhæng. Alderen (ja, jeg er jo 25 år og vis som bare …) har kun gjort min spirituelle side stærkere og det er jeg meget taknemmelig for.
  • Jeg er glad for at jeg har veninder der er der for mig, uanset hvor travlt jeg har – og hvor dårlig jeg kan være til at række ud.
  • Min tætteste familie; Min far, søster, Dennis og Nico – vi fem har en lille tæt klub, hvor vi kan tale om alt og altid hygger os. Jeg er så glad for dem.
  • At jeg har et skrøbeligt sind og er meget sensitiv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinter musthaves