Sunday Update #16

Beauty talk m. Nelle Noell

Efter lidt stilhed, er jeg tilbage på youtube – det er efterhånden lang tid siden jeg har lavet en video, men tiden er simpelthen ikke til det i øjeblikket. Når specialet er afleveret, vil jeg gerne tilbage i rytmen med at lave videoer regelmæssigt – jeg føler også at I ser dem mere, når I ved de kommer ca. en gang om ugen. Passer det? I må meget gerne skrive til mig med feedback, jeg vil altid gerne blive bedre til at lave indhold til jer!

Denne video er et beauty tag med søde Nelle Neoll. Vi snakker om vores forhold til makeup og deler lidt tips og tricks – jeg håber at I har lyst til at se den.

I må som altid rigtig gerne abonnere på min kanal, lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday Update #16