En lille del af mig og dagens lyd

Sunday Update #17

Jeg har det faktisk ret godt igen – jeg har hele dagen i går og i dag følt mig ubekymret og glad, og det er virkelig ikke noget man skal tage for givet.

THIS WEEK

  • Jeg skal til en healer/clavoriyant. Det glæder jeg mig virkelig til – jeg tror mit sind kan få et skub i den rette retning, ved dette møde. Jeg er spirituel og derfor er det også naturligt for mig, at søge denne vej, nu hvor livet har gjort lidt ondt.
  • Jeg skal ses med søde Nelle – det glæder jeg mig helt vildt til.
  • Jeg skal op og høre mit gamle kor synge julekoncert – og forhåbenligt selv være med på det sidste nummer, da det er en af vores klassikere. Det bliver mærkeligt at se en koncert, som publikum – jeg har jo været vant til at være den optrædende, siden jeg var 11 år.
  • PR holder julefrokost – og det bliver uden tvivl virkelig sjovt!

Jeg tænker over ..

  • Hvor langt jeg er nået rent psykisk, siden første gang angsten ramte mig. Der ligger hårdt arbejde bag og inderst inde er jeg faktisk stolt af, at jeg har arbejdet så meget med min angst, selvom den, åbenbart, sagtens kan vise sig igen.
  • At jeg føler mig som verdens største slikmund – jeg kan seriøst spise slik og chokolade hele tiden, og jeg skal virkelig tage mig sammen i januar.
  • Hvor meget jeg glæder mig til juleaften!
  • Hvor vigtigt det er at omgive sig med mennesker, der kun vil én det bedste.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille del af mig og dagens lyd