Julenegle

Min ønskeliste

Godaften piger – jeg kigger bare lige ind, til en lille aftensludder. I dag har jeg fået en spændende mail angående bloggen, som eventuelt kan have en afgørende betydning for dens fremtid (og ja, nu er jeg selvfølgelig typen der er megairriterende og ikke kan sige mere – endnu). Men jeg lover selvfølgelig at fortælle ALT når jeg nu engang kan.

Dette indlæg er mest af alt et lille tip om et indlæg I kan finde hos Trendday – jeg har nemlig lavet en lille ønskeliste bestående af to items fra deres webshop, som der gerne måtte ligge under mit juletræ (altså, jeg har ikke et juletræ – men så under min mosters!)

FIND MIN ØNSKELISTE HER

Trendday spurgte mig om jeg ville lave en ønskeliste og det ville selvfølgelig gerne, da jeg er fuldkommen vild med deres webshop og særligt deres faux furs. Og så var Trendday simpelthen så søde, at de sendte mig en julegave, i form af mit ene ønske; nemlig denne smukke Misty Faux Fur som I ser på billederne herunder. Det havde jeg slet ikke forventet – jeg tænkte bare at jeg gerne ville dele mine ønsker som inspiration til andre – så tusinde tak til de søde mennesker bag Trendday!

Godaften herfra.
?A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julenegle